Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

6. ETU Antalya Avrupa Kupası ve Orta Mesafe Gençlik Kupası Triatlon Yarışları

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Güneş:

6. ETU Antalya Avrupa Kupası ve Orta Mesafe Gençlik Kupası Triatlon Yarışları

ANTALYA (AA) - 6. Avrupa Triatlon Federasyonu (ETU) Antalya Avrupa Kupası ve Orta Mesafe Gençlik Kupası Triatlon Yarışları, 2 ve 3 Mayıs'ta Antalya'da yapılacak.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Antalya Valiliği Ek Hizmet binasında düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, bu yıl orta mesafe yarışmalarıyla Avrupa kupasını birleştirdiklerini bildirdi.

Güneş, daha önce "Cumhuriyet Kupası" adı verilen yarışın isminin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla "Gençlik Kupası" olarak değiştirildiğine dikkati çekti.

Gloria Sports Arena tarafından düzenlenen triatlonla çakışmaması için sportif etkinlikliğin tarihinin değiştirildiğine değinen Güneş, "Mayıs ve ekim aylarında yapılan yarışları bu sene teke düşürerek, sadece mayıs ayında iki günde tamamlayacağız" dedi.

Triatlon İl Temsilcisi Alp İşkin, 2 Mayıs'ta Orta Mesafe Gençlik Kupası Triatlon Yarışları'nın, 3 Mayıs'ta ise 6. ETU Antalya Avrupa Kupası'nın yapılacağını anlattı. İki yarışın da Konyaaltı Plajı'nda gerçekleştirileceğini ifade eden İşkin, yarışlara katılacak sporcuların, Antalya Kültür Merkezi'nde kayıt yaptırabileceklerini bildirdi.

Toplantıya Antalya Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak da katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber