Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2016 - 14:13 Yorum: 0

"6 Üstü Komedi" Adanalıları güldürecek

Mustafa Arıkoğlu'nun yazdığı "6 Üstü Komedi" oyunu, 27 Kasım Pazar günü Adanalılar ile buluşacak.

'6 Üstü Komedi' Adanalıları güldürecek

Mustafa Arıkoğlu'nun yazdığı "6 Üstü Komedi" oyunu, 27 Kasım Pazar günü Adanalılar ile buluşacak.

Hayatın güncel manzaralarına farklı ve eğlenceli bir pencereden bakmaya çalışan 6 Üstü Komedi'yi Mustafa Arıkoğlu yazdı. Barkovizyon şovlarıyla renklendirilen oyunu, ünlü oyuncu ve yönetmen Evren Duyal yönetirken; müziklerini Aras Deniz Sipahi, koreografilerini ise Pınar Ataer üstlendi. Sözlerini Mustafa Arıkoğlu'nun yazdığı oyunun şarkılarını ise sevilen pop müzik sanatçıları Ege ve Soner Arıca seslendirdi.

Geçen yıl trafik kazası geçiren, İzmir Devlet Opera ve Balesi'nin baş baletlerinden olan Bora Acar Zöngür'ün yaşadığı trajik olayı anlatan skeç için hazırlanan "Daha Çok Erken" şarkısını Ege ile Didem Sökmen birlikte seslendirirken, Ahmet Çevik ve Soner Arıca'nın düet yaptığı, Levent Kırca ve hayatını kaybetmiş tüm usta sanatçılar için yazılmış olan "Ustam" adlı şarkıya kalabalık bir koro eşlik etti.

6 Üstü Komedi, Ahmet Çevik, Tuğba Özay, Didem Sökmen, Yelda Alp, Hakan Kutlay Kutlu ve Sinan Bengier gibi tiyatro ve sinemanın usta isimlerini bir araya getiriyor.

Oyun, saat:15.30 ve 19.30'da Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber