Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ağustos 2016 - 09:13 Yorum: 0

6 yaşındaki Gül, babasına iş istiyor

Hatay'ın Arsuz ilçesinde yaşayan 6 yaşındaki Gül Göğtaş, felçli ve sara hastası olan babası için iş istiyor.

6 yaşındaki Gül, babasına iş istiyor

Hatay'ın Arsuz ilçesinde yaşayan 6 yaşındaki Gül Göğtaş, felçli ve sara hastası olan babası için iş istiyor.

Gözcüler Mahallesi'nde yaşayan Murat ve Selda Göğtaş çiftinin iki evladından biri olan 6 yaşındaki Gül Göğtaş, hayallerini süsleyen bir odasının olması için felçli ve sara hastası olan babasına iş bulunmasını istiyor.

Televizyonlarda her gün asker ve polislerin şehit edildiğini gördükten sonra büyüyünce asker olup teröristleri öldürmek istediğini anlatan minik Gül, "Babamın bir işi olursa küçük kardeşimin de oyuncukları olacak. Ben de kapısı ve penceresi olan pembe bir oda istiyorum. Büyüyünce asker olmak istiyorum. Çünkü her gün teröristler polis ve askerleri öldürüyorlar. Ben de asker olup teröristleri öldüreceğim. Ben de onların araçlarına bomba koyup öldüreceğim onları. Benim adım Gül ben de gülmek istiyorum" dedi.

Evsiz olduğunu ve annesinin evinin iki odasında yaşam mücadelesi verdiklerini kaydeden minik Gül'ün babası Murat Göğtaş ise, felçli ve sara hastası olduğu için kimsenin kendisine iş vermediğinden yakındı. Göğtaş, "Bulunmuş olduğum durumdan dolayı devletten 3 ayda bir maaş alıyorum. Ancak ödenen bu maaş ile aileme bakamıyorum. Bu para ile kızımın hayallerini gerçekleştiremiyorum. Ben hayırseverlerden benim hastalığımı göz önünde bulundurarak bana bir iş vermelerini talep ediyorum. Mahalle de eczane ve markete bir sürü borcum var. Lütfen birileri bizlere yardım etsin" diye konuştu.

Eşinin sürekli iş aradığını ancak felçli ve sara hastası olmasından dolayı kendisine iş vermediklerini kaydeden Selda Göğtaş da, "Maddi imkansızlıklardan dolayı doğru düzgün beslenmiyoruz. 2 aylık bebeğime süt veremiyorum. Kendisine sürekli mama yedirmek zorunda kalıyorum. Onun için de paramız yetmiyor. Lütfen bize yardım edin" dedi.

Gözleri görmeyen ve iki ayağını da geçirdiği ameliyat sonrası kaybeden nene Gülseren Göğtaş ise, "Oğlumun durumu çok kötü. İki çocuğu var. Bebeğine mama yetiştiremiyor. İki odalı bir yerde yaşamaya çalışıyor. Sahip çıkılsın oğluma" diyerek, hayırseverlerden yardım talep etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber