Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 18 Nisan 2022 - 16:48 Yorum: 0

600 metre elektrik kablosu çalan kadın tutuklandı

Bilecik'te 600 metre elektrik kablosunun çalan kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

600 metre elektrik kablosu çalan kadın tutuklandı

Bilecik'te 600 metre elektrik kablosunun çalan kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgilere göre; Bilecik'in İnhisar ilçesinde bir mermer ocağında içerisinde bulunan 600 metre elektrik kablosu çalındı. Olayla ilgili İnhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerle birlikte JASAT timleri ortaklaşa yaptıkları titiz çalışma sonucu söz konusu hırsızlık olayı yapan M.Ş. isimli kadını tespit etti. Şahıs Bursa'da yapılan bir operasyonla gözaltına alınarak ilçeye getirildi. İlk ifadesinin ardından Söğüt Adliye Sarayı'ndan hakim karşısına çıkarılan kadın mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber