Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

67 yıllık okul yıkılıp yenisi yapılacak

Nizip ilçesinde 1948 yılından buyana eğitim öğretim veren Ali Alkan Ortaokulu yıkılarak, yerine daha modern bir okul yapılacak

67 yıllık okul yıkılıp yenisi yapılacak

GAZİANTEP (AA) - Nizip ilçesinde 1948 yılından buyana eğitim öğretim veren Ali Alkan Ortaokulu yıkılarak, yerine daha modern bir okul yapılacak

Okul Müdürü Ramazan Yavuz yaptığı açıklamada, 1948 yılında eğitim öğretim hizmeti veren okulları için yıkım kararı çıktığını söyledi.

Yıkım kararı sonrasında okulun hafta sonu taşınacağını ve okul öğrencilerinin eğitim ve öğretimlerine Salih Ekmekçi İlkokulu'nda devem edeceğini ifade eden Yavuz, ''Yeni eğitim öğretim yılının ikinci döneminde yeniden hizmet verecek olan okulumuz 44 derslikli ve içerisinde resim sınıfları, 400 kişilik çok amaçlı salon, anasınıfı ve kütüphanesi olacak şekilde inşa edilecektir'' dedi.

Öğrenciler ise eğitim gördükleri okulun yıkılmasına üzüldüklerini ancak yenileneceği ve daha modern olacağı içinde sevinç yaşadıklarını ifade ederek, tek isteklerinin okul inşaatının kısa bir sürede tamamlanarak okullarına yeniden kavuşmak olduğunu söylediler.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber