Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 30 Mart 2017 - 03:03 Yorum: 0

688 Sayılı KHK Resmi Gazetede yayımlandı

Resmi Gazete'de yayımlanan 688 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 416 kişi kamudaki görevine iade edildi.

688 Sayılı KHK Resmi Gazetede yayımlandı

Resmi Gazete'de yayımlanan 688 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 416 kişi kamudaki görevine iade edildi.

688 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirlerin Alınması Hakkındaki Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazetenin mükerrer sayısında yayımlandı. KHK ile daha önce kamudaki görevlerinden çıkarılan 416 kişinin işine dönmesinin yolu açıldı.

Kararnameye göre; Danıştay Başkanlığından 3, Sayıştay Başkanlığından 1, Yargıtay Başkanlığından 4, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünden 1, Diyanet İşleri Başkanlığından 76, Adalet Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlardan 15, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından 24, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 2, İller Bankasından 5, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünden 3, Dışişleri Bakanlığından 1, İçişleri Bakanlığından 1, Emniyet Genel Müdürlüğünden 24, Göç İdaresi Genel Müdürlüğünden 1, İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığından 4, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Personelinden 90, Türkiye İstatistik Kurumundan 2, Türk Silahlı Kuvvetlerinden 7, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile bağlı kuruluşlardan 7, Sağlık Bakanlığı ve İlgili Kuruluşlardan 83, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden 4, Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğünden 2, Karayolları Genel Müdürlüğünden 9, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünden 5, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığından 3 kişinin görevlerine geri dönebilecek. (CNR-GD)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber