Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 16 Nisan 2021 - 10:28 Yorum: 0

6’ncı Uluslararası Türkiye Kick Boks Avrupa Kupası son buldu

Antalya'da düzenlenen 6'ncı Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası (Turkish Open) sona erdi.

6’ncı Uluslararası Türkiye Kick Boks Avrupa Kupası son buldu

Antalya'da düzenlenen 6'ncı Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası (Turkish Open) sona erdi. Müsabakalarda 16 ülkeden 1600 sporcu yarıştı.

Antalya'da düzenlenen 6'ncı Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası sona erdi. 74 kiloda yarışan İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Faruk Mert Yüksel, 1'inci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Elde ettiği başarı hakkında konuşan Yüksel, "Uzun zamandır ayrı kaldığımız bu arenada tekrar mücadele etmenin ve 6'ncı Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası'nda şampiyon olmanın vermiş olduğu mutluluğu yaşıyorum. İyi dileklerini, dualarını ve desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber