Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ağustos 2016 - 10:38 Yorum: 0

7 Aralık Üniversitesi’nde bin 607 öğrencinin kayıt yaptırması sürüyor

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'ne bin 607 öğrencinin kayıt yaptırma işlemleri sürüyor.

7 Aralık Üniversitesi’nde bin 607 öğrencinin kayıt yaptırması sürüyor

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'ne bin 607 öğrencinin kayıt yaptırma işlemleri sürüyor.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde yeni öğrenciler için kayıtlar devam ediyor. 7 Aralık Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda yapılan yeni öğrenci kayıtlarında öğrencilerden herhangi bir belge ya da doküman istenmiyor. Geçen hafta ÖSYM tarafından açıklanan LYS yerleştirme sonuçlarına göreyüzde 97 doluluk oranını yakalayan 7 Aralık Üniversitesi'ne bu dönem bin 607 yeni öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor. 20'si lisans 23'ü de ön lisans olmak üzere toplamda 43 bölümde kayıtların yapıldığı 7 Aralık Üniversitesi'ne yeni öğrenci kayıtları e-devlet üzerinden üniversiteye gelmeden de gerçekleştirilebiliyor. Kayıtlarda öğrenciler için kurulan rehberlik danışma masalarında, her gün ayrı akademik birimden görevlendirilen akademisyenler, öğrencilere dersler ve eğitim konusunda rehberlik hizmeti sunuyorlar.

19 Ağustos'ta sona erecek olan kayıtların ardından, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nın 19 Eylül 2016 tarihinde başlayacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber