Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Ekim 2017 - 17:43 Yorum: 0

7 Aralık Üniversitesispor’a Rektör Karacoşkun’dan destek

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, yeni kurulan ve 2017-2018 sezonunda 1. Amatör Küme'de mücadele edecek olan 7 Aralık...

7 Aralık Üniversitesispor’a Rektör Karacoşkun’dan destek

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, yeni kurulan ve 2017-2018 sezonunda 1. Amatör Küme'de mücadele edecek olan 7 Aralık Üniversitesispor'u ilk maçında yalnız bırakmadı.

Tribünde yerini alan Rektör Karacoşkun, Söğütlüdere Stadında oynanan maç öncesi 7 Aralık Üniversitesispor ve 7 Aralık Gençlikspor spqorcularını ayrı ayrı kutlayarak, başarı diledi. Rektör Karacoşkun, üniversite bünyesinde Kilisli gençlere örnek oluşturacak bir takım kurduklarını, sadece futbolda değil sporun diğer branşlarında da gençlere destek vereceklerini ifade etti.

Üniversite öğrencilerini ve personelini futbol takımına destek olmaya davet eden Karacoşkun, talep olması halinde üniversite kampüsünden stada servis de kaldırılacağını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber