Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 10 Ağustos 2022 - 13:34 Yorum: 0

7 bin adet yavru sazan göletlere bırakıldı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 7 bin adet yavru sazan balığı göletlere bırakıldı

7 bin adet yavru sazan göletlere bırakıldı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 7 bin adet yavru sazan balığı göletlere bırakıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı 2022 yılı Balıklandırma Programı çerçevesinde Edirne/İpsala Su Ürünleri Üretim İstasyonu'ndan teslim alınan 7 bin adet yavru sazan balığı Çerkezköy İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner'in ve müdürlük yetkililerinin nezaretinde Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki Veliköy OSB ve Kızılpınar Göletlerine bırakıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri, bölgedeki vatandaşlara izni olmadan bir kaynaktan diğer kaynağa su ürünü taşınmaması, evlerde beslenen akvaryum balıklarının kesinlikle sulara bırakılmaması konusunda gereken hassasiyetin gösterilmesi hususlarında bilgiler verdi. Yetkililerden yapılan bilgilendirmede, "Kaynaklarımızın korunması, sürdürülebilirlik ve Balıklandırma Programının başarıya ulaşması için; av aracı, balık boyu, av zamanı ve yer yasaklarına uyulması, bırakılan yavruların büyümesi için en az bir kez üremesine imkan verilmelidir" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber