Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Aralık 2019 - 12:58 Yorum: 0

7 Mahalleye 8 saat su verilemeyecek

Düzce Belediyesi alt yapı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

7 Mahalleye 8 saat su verilemeyecek

Düzce Belediyesi alt yapı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 7 mahallede 8 saat süre ile su kesintisi yapılacak.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin Kuzey-Doğu kısmında bulunan bazı mahalleleri kapsayacak alt yapı yenileme çalışmalarına başladı. Kervan Mevkiinde meydana gelen arızada yapılan tespitlerde ekipler, yenilenme ihtiyacı duyan ana hat borularına müdahale etmek üzere çalışmalara başladı. Cumhuriyet, Dereli Tütüncü, Yahyalar, Soğukpınar, Dedeler, Koçyazı ve Akpınar mahallelerini ilgilendiren yenileme çalışmaları amacıyla da yaklaşık 8 saatlik su kesintisi yapılacak. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Ekiplerimiz 9 Aralık Pazartesi günü (bugün) saat 13:00 ile 20:00 arası alt yapı sistemi yenileme çalışmaları nedeniyle Cumhuriyet, Dereli Tütüncü, Yahyalar, Soğukpınar, Dedeler, Koçyazı ve Akpınar mahallelerinde su kesintisi yapacaktır. Çalışmalar süresince vatandaşlarımıza gösterdikleri anlayış için teşekkür ederiz" denildi.

7 Mahalleye 8 saat su verilemeyecek

7 Mahalleye 8 saat su verilemeyecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber