Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Haziran 2016 - 11:43 Yorum: 0

7. Uluslararası Ramazan Etkinliklerinin Son Konuğu Ürdün

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında 19 ülkeyi misafir ettiklerini belirterek, "7. Uluslararası Ramazan...

7. Uluslararası Ramazan Etkinliklerinin Son Konuğu Ürdün

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında 19 ülkeyi misafir ettiklerini belirterek, "7. Uluslararası Ramazan Etkinliklerimizde son ülke Ürdün'ü ağırlıyor, aynı zamanda Ürdün'e de misafir oluyoruz" dedi.

Keçiören Belediyesi'nin Ramazan boyunca düzenlediği 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin son uluslararası konuğu Ürdün oldu. Yoğun ilginin olduğu programa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak'ın yanı sıra, Türkiye-Ürdün Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer, Ürdün Ankara Maslahatgüzarı Yousef M. Abdelghani, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Başkanı Cemal Sertkaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ürdün ve Kırıkkale Kültür Evlerinin açılmasında sonra başlayan programda bir konuşma yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "7. Uluslararası Ramazan Etkinliklerimizde son ülke Ürdün'ü ağırlıyor, aynı zamanda Ürdün'e de misafir oluyoruz. Bu sene 19 ülkeyi misafir ettik. Onlara Ankara'yı ve Keçiörenimizi tanıttık, her biri güzel anılarla ülkemizden ayrılırken, dostluklarımızı da pekiştirdik" diye konuştu. Keçiörenlilere misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eden Ak, Ramazan etkinlik alanında son hemşehri derneği Kırıkkale Kültür Evini de açtıklarını ifade etti.

"SINIRLAR AYRI OLSA DA GÖNÜLLER BİR"

Türkiye - Ürdün Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer tüm İslam coğrafyasıyla büyük bir aile olunduğuna dikkat çekerek, "Gönül coğrafyamız suni şekilde bölünse de gönlümüz bölünmedi, bir kaldı. Dünya beşten büyüktür demeye devam edeceğiz. Dileğimiz odur ki dünyada barış, kardeşlik hakim olsun, zulümler son bulsun" ifadelerini kullandı.

Ürdün Ankara Maslahatgüzarı Yousef M. Abdelghani Keçiören'e misafir olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu etkinliklerin Müslüman ülkeler arasında birliği güçlendirdiğini vurguladı. Abdelghani, Keçiörenli'leri de Ürdün'e davet etti.

Ürdün'ün yöresel oyunlarının sergilendiği gece, hediye takdiminin ardından çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber