Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Ağustos 2016 - 10:03 Yorum: 0

7 yıldır kayıp oğlunu arıyor

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan acılı baba Halit Yağcı, 7 yıldır kaybolan oğlunu her yerde arıyor.

7 yıldır kayıp oğlunu arıyor

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan acılı baba Halit Yağcı, 7 yıldır kaybolan oğlunu her yerde arıyor.

Emekli olduğunu ifade eden acılı baba Halit Yağcı, 19 Ocak 2009" da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğün de çalışan 1968 doğumlu oğlu Halil Yağcı'nın kaybolduğunu ve bir daha kendisinden haber alamadıklarını söyledi.

Acılı baba Halit Yağcı, oğlunun evli ve iki çocuk babası olduğunu belirterek, "Oğlum Halil'i 7 yıldır her yerde arıyorum. İlgili kurum ve kuruluşlara başvurdum ve fotoğrafını bıraktım ama bir türlü izine ulaşamadık. Torunlarımdan büyüğü lise 4, küçüğü ise orta 3'e geçti. Hep oğlum yaşıyor ve bir gün çıkar gelir umudunu taşıyorum. Allah'tan ümit kesilmez. Her gün dua ediyorum. Kaybolduğu ilk günkü duygu ve düşüncelerle cebimde oğlumun fotoğrafıyla her gün gözüm sağda solda arayıp duruyor" dedi.

Kaybolan oğlunun bulunmasından umudunu kesmeyen acılı baba Halit Yağcı, fotoğraftan oğlunu tanıyan ya da gören vatandaşların en yakın polis noktasına veya jandarmaya haber vermelerini istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber