Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 24 Mayıs 2020 - 17:48 Yorum: 0

70 sanatçıdan online konser

Korona virüs nedeniyle iş yapamayan müzik ve sahne emekçilerine destek vermek amacıyla POPSAV (Popüler Müzik Sanat Vakfı), 1. Online Müzik Festivali'ne...

70 sanatçıdan online konser

Korona virüs nedeniyle iş yapamayan müzik ve sahne emekçilerine destek vermek amacıyla POPSAV (Popüler Müzik Sanat Vakfı), 1. Online Müzik Festivali'ne imza atıyor. 70 sanatçıya sürpriz konuklar da eşlik edecek.

Korona virüs nedeniyle zor günler geçiren müzik ve sahne emekçilerine (Enstrümantistler, rodi, ses ve ışık teknisyenleri, dansçlar) destek için Popüler Müzik Sanat Vakfı (POPSAV) ve YouTube Türkiye işbirliğiyle 24-25-26 Mayıs tarihlerinde 1. Online Müzik Festivali gerçekleştirilecek. Bayram boyunca 20.00-22.00 saatleri arasında canlı yayınların yapılacağı festivalde 70'e yakın sanatçı şarkılarını söyleyecek, bu isimlere sürpriz konuklar da eşlik edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber