Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Eylül 2014 - 16:18 Yorum: 0

733. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nin ardından

Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenen 733. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde yankesici ile birlikte ruhsatsız tabanca ele geçirildi

733. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nin ardından

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenen 733. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde, yankesici ile birlikte ruhsatsız tabanca ele geçirildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 14 Eylül'de düzenlenen şenliklerde, Asayiş Şube Müdürlüğü'nce yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı alınan önlemlerde, yankesicilik suretiyle hırsızlık yapmaya çalıştığı iddia edilen C.B'nin suçüstü yakalandığı kaydedildi.

Şüpheli C.B'nin, sorgulamasında 136 suç kaydının bulunduğunun tespit edildiği, suç kayıtlarının bir çoğunun yankesicilik suçundan olduğu, yankesicilik olaylarını miting ve gösteri alanlarında gerçekleştirdiği belirlendiği belirtildi. 3 ayrı vatandaştan yankesicilik yaparak çaldığı, toplam 2 bin 150 liraya el konulurken, C.B, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ayrıca ekiplerin, devriye görevi sırasında şüphelenilen G.T'nin üzerinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca ele geçirildiği bildirildi.

Öte yandan H.K. adlı kişiyi arayan bir kişinin kendisini "polis" olarak tanıtarak bankamatiğe 5 bin 800 lira yatırdığı ihbarı üzerine, yapılan araştırmada, ilgili bankayla irtibata geçilerek, banka bilgileri ve çekildiği andaki kamera görüntüleri incelemeye alındığı, şüphelinin Şanlıurfa'da dört ayrı bankamatikten çektiği belirlenmiş, kimliği tespit edilen İ.Ü'nün 18 suç kaydının bulunduğu ve benzer yöntemlerle birçok ilde dolandırıcılık olayı gerçekleştirdiği tespit edildiği belirtildi.

Kimliği belirlenen İ.Ü'nün yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber