Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Eylül 2016 - 18:53 Yorum: 0

735’incisi gerçekleşen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenliklerinde tribünler boş kaldı

Bilecik'in Söğüt ilçesinde bu yıl 735'incisi gerçekleşen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri töreninde tribünler ve Yörük çadırları boş...

735’incisi gerçekleşen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenliklerinde tribünler boş kaldı

-Bilecik'in Söğüt ilçesinde bu yıl 735'incisi gerçekleşen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri töreninde tribünler ve Yörük çadırları boş kaldı.

Geçtiğimiz yıllarda iğne atsan yere düşmeyen şenliklere bu yıl ilgi olmadı. İlçede 3 gündür yaklaşık 5 bin polis görevlendirilirken, 2 gündür ilçenin giriş ve çıkışları, tören alanına çıkan tüm sokaklar beton bariyerle kapatıldı. 735'inci Ertuğrul Gazi'yi Anma Yörük Şenlikleri'ne Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ve il protokolü katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber