Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 31 Temmuz 2016 - 12:18 Yorum: 0

75 yatak kapasiteli modern sağlık tesisi eylül ayında ihaleye çıkıyor

AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e 75 yatak kapasiteli modern bir hastane yapılacağını belirterek,...

75 yatak kapasiteli modern sağlık tesisi eylül ayında ihaleye çıkıyor

AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e 75 yatak kapasiteli modern bir hastane yapılacağını belirterek, Bursa'nın sağlık alanında hız kesmeden ilerlediğini söyledi.

Milletvekili Hüseyin Şahin yaptığı açıklamada, Yenişehir'e yapılacak yeni hastanenin projesinin hazır olduğunu ve 19 Eylül 2016 tarihinde ihalesinin yapılacağını bildirdi. İhaleyi kazanan firmanın belirlenmesinden sonra hemen yer teslimi yapılacağını ve Aralık ayında temel atılmasının planlandığını kaydeden Şahin, yaklaşık 20 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak hastanenin, Yenişehir'in sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılayacağını söyledi.

75 yatak kapasiteli hastanede 14'ü tekli, 28'i çiftli olmak üzere toplam 42 oda yer alacağını kaydeden Şahin, vatandaşlara, kadın doğum, dahiliye, genel cerrahi, üroloji, çocuk hastalıkları, kulak burun boğaz, göz, ortopedi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, nöroloji, kardiyoloji, dermatoloji, psikiyatri, göğüs hastalıkları ve alerji branşlarında, 27 poliklinikte hizmet sunulacağını söyledi.

Son teknoloji ürünü cihazlarla donatılacak hastanede çok sayıda ameliyathane, endoskopiden tomografiye kadar birçok birimin yer alacağı, radyoloji üniteleri, doğumhane, yanık ünitesi, hemodiyaliz ünitesi ve laboratuvarların bulunacağını belirten Milletvekili Şahin, "Bursa'da ve ilçelerinde sağlık alanında devlet eliyle çok sayıda tesis yapılıyor. Hem Bursa'daki hastanelerin yükünü hafifletmek, hem vatandaşlarımıza bulundukları yerlerde en iyi hizmeti vermek için ilçelerde de hastaneler ve sağlık ocaklarının yapımına hız verdik. Yenişehir'de modern bir hastaneye kavuşacak. Yenişehirli hemşehrilerimiz, hemen hemen tüm ana branşlarda poliklinik ve yataklı sağlık hizmeti alabilecek. Bursa'ya gitmek zorunda kalmayacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber