Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mart 2017 - 13:18 Yorum: 0

75. Yıl Mahallesi muhtarlık binasına kavuştu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yapımı tamamlanan 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı'nın açılışına katıldı.

75. Yıl Mahallesi muhtarlık binasına kavuştu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yapımı tamamlanan 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı'nın açılışına katıldı. Mahallelerin sıkıntılarını bildiklerini dile getiren Başkan Çerçi, "Yunusemre şu anda aldığımız yerden çok daha ileride. Projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bizi izlemeye devam edin" diye konuştu.

Yunusemre Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı binası törenle hizmete açıldı. Açılışa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve İdris Avşar, Belediye Meclis Üyesi Arif Alkan, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, AK Parti Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener, 75. Yıl Mahallesi Muhtarı Aziz Çetintaş, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve mahalleliler katıldı.

Açılışta konuşan 75. Yıl Mahallesi Muhtarı Aziz Çetintaş, Yunusemre Belediyesi'nin hizmetlerini takdirle izlediklerini ve hizmetin devamını beklediklerini belirterek, Başkan Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür etti.

"Bizi izlemeye devam edin"

Vatandaşlara seslenen Başkan Çerçi ise çözüm odaklı bir belediye olarak hizmet ettiklerini söyleyerek, "Yoğun programlarımız içerisinde mahallemizin sorunu olan muhtarlık binamızı da gündemimize aldık. Güzel projelerimiz var. Laleli'de kentsel dönüşüm başlattık. Meydan projesi var. İki buçuk yılda 800 bin metrekare kilitli parke taşı döşedik. Hanımlarımıza ve gençlerimize yönelik projelerimiz var. Köyden dönen mahallelerimizde çeşitli projelerimiz devam ediyor. Yeni sanayi alanları projemiz, Mesir Tabiat Parkı, Osmancalı doğal sporlar merkezi kısacası saymakla bitmez. Yunusemre şu anda aldığımız yerden çok daha ileride. Ekibimizle beraber bugün çok daha iyi bir yerdeyiz. Her şey bitti demiyorum. Daha yapacağımız çok iş var. Tek tek hayata geçireceğiz. Bizi izlemeye devam edin. Nasıl bir şehircilik vizyonumuz olduğu, yaptığımız ve yapacağımız işlerden belli oluyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek muhtarlık hizmet binası gezildi. Davetliler Muhtar Aziz Çetintaş'a görevinde başarılar diledi.

75. Yıl Mahallesi muhtarlık binasına kavuştu

75. Yıl Mahallesi muhtarlık binasına kavuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber