Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Eylül 2016 - 14:33 Yorum: 0

8 ay yılan ve kirpi yiyerek beslenmiş

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 8 aydır 13 ayrı suçtan aranan şahıs, jandarmaya teslim oldu.

8 ay yılan ve kirpi yiyerek beslenmiş

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 8 aydır 13 ayrı suçtan aranan şahıs, jandarmaya teslim oldu. Ozan B., yakalanmamak için çıktığı dağda yılan ve kirpi yiyerek beslendiğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Isparta'nın Gelendost ilçesinde çalıştığı gazinoda çeşitli tarihlerde 13 suça karışan ve 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 34 yaşındaki Ozan B., babasının Yalvaç'a bağlı Gökçeali köyü yakınlarındaki dağa çıktı. Dağda yaklaşık 8 ay saklanan Ozan B., burada yakaladığı yılan, kirpi gibi hayvanlar ve bulduğu meyvelerle beslendi. Jandarmanın sürekli kendisini aradığı şahıs, kaçamayacağını anlayınca teslim oldu. Jandarma tarafından ifadesi alınan Ozan B., işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Ozan B., mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber