Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 17 Ekim 2017 - 10:33 Yorum: 0

8 Bylock zanlısından 2’si tutuklandı

Kayseri'de FETÖ/PDY'nin gizli haberleşme ağı olan Bylock programını kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 8 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece...

8 Bylock zanlısından 2’si tutuklandı

Kayseri'de FETÖ/PDY'nin gizli haberleşme ağı olan Bylock programını kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 8 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kayseri'de terörle Mücadele Ekipleri tarafından yapılan operasyonda, FETÖ/PDY'nin gizli haberleşme programı olan Bylock programını kullandıkları gerekçesiyle 17 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı. Haklarında başlatılan işlemlerin tamamlanmasının ardından 8 kişi dün adliyeye sevk edilmişti.

Adliyeye çıkarılanlardan Ş.N. ve M.A. savcılıkça serbest bırakılırken, S.K., D.Ö., F.Y.İ. ve H.B. haklarında yurt dışı yasağı konularak mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

R.Y. ve S.Y. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber