Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 12:08 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar

BİNGÖL (AA) - Bingöl İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında yürüyüş düzenledi.Halk Sağlığı Müdürü Vedat Söyiler, İl Sağlık Müdürü...

8 Mart Dünya Kadınlar

BİNGÖL (AA) - Bingöl İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında yürüyüş düzenledi.

Halk Sağlığı Müdürü Vedat Söyiler, İl Sağlık Müdürü Abdullah Demir ve sağlık personellerinin katılımıyla Halk Sağlığı Müdürlüğü önünden toplanan grup, Hastane Caddesi'nde yürüyüş yaparak, tekrar toplandıkları yere döndü.

Burada grup adına açıklama yapan Söyiler, kadına yönelik şiddetin durması amacıyla yürüyüş düzenlediklerini belirterek, kadınların her alanda eğitim alması, gelişmesi ve farkındalıklarının artmasının ülkenin geleceğine yapılacak en büyük yatırım olduğunu söyledi.

Kadının toplumsal, sosyal ve ekonomik hayatta mutlaka yer almasının temel hedef olması gerektiğini savunan Söyiler, "Annelik rolü ile yeni nesillere şekil veren, yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynayan kadınlarımız ailenin ve toplumun temel taşıdır. Kurumlarımızdaki tüm birimlerde kadınlarımız sağlığın korunması ve ilerletilmesi için büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Doğumumuzdan ölümümüze kadar pek çok durakta onların bizlere emeği çoktur. Bizi doğurtan, aşılayan, kaydeden, takip eden eller genelde onlarındır. Öpülecek elleri sadece bugün değil, yaşamımızdaki her gün alnımızdadır" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber