Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

MUŞ (AA) - AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, kutlama mesajı yayımladı.Işık, mesajında, hayatın her alanında, sevgiyi, fedakarlığı, üretkenliği...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

MUŞ (AA) - AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, kutlama mesajı yayımladı.

Işık, mesajında, hayatın her alanında, sevgiyi, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olduğunu belirtti.

Bir toplumun gelişmişliğinin, kadınlarına verdiği değerle ölçüldüğünü bildiren Işık, şunlara yer verdi:

"Eğer bir toplum gelişmek ve ilerlemek istiyorsa, felsefesinin temeline insanı, insanın da merkezine her şeyden önce kadını yerleştirmelidir. Kadın, bir anne  ve şefkat timsalidir. AK Parti olarak, anneye ve kadına değer veren bir kültür içinde siyaset yapmaktayız. İktidara geldiğimiz ilk günden bu yana her alanda olduğu gibi, kadınlarımıza yönelik birçok düzenlemeyi de gerçekleştirmenin gururunu ve sevincini hep birlikte yaşamaktayız. 8 Mart, üzerimizde emekleri ve hakları olan kadınları, bir kere daha düşünmemiz gereken önemli bir gün. Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün bir fedakarlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir payın sahibi olmuşlardır."

Bütün kadınları 2023 hedefi için daha fazla sorumluluk almaya davet ettiklerini belirten Işık, kadın hakları konusunda öz verili gayretler sergileyen tüm kuruluşlara her konuda destek vereceklerini kaydetti.

Işık, "Birbirimize, ailemize, çevremize ve bütün insanlığa duyduğumuz sevginin hiç azalmaması dileğiyle, dünyayı sevgiyle dolduran tüm kadınlarımızın 08 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en kalbi  duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber