Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

HAKKARİ (AA) - Çukurca Belediye Başkan Yardımcısı Hilal Duman, beraberindekilerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, ilçe merkezinde kadınlara karanfil dağıttı.İlçe merkezinde alışveriş...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

HAKKARİ (AA) - Çukurca Belediye Başkan Yardımcısı Hilal Duman, beraberindekilerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, ilçe merkezinde kadınlara karanfil dağıttı.

İlçe merkezinde alışveriş yapan kadınlara karanfil dağıtan Duman ve beraberindekiler, bazı evlere de giderek kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Duman, etkinlikler kapsamında 7 Mart'ta belediyenin bahçesinde düzenleyecekleri programa ilçedeki tüm kadınları davet etti.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki PTT Çukurca Şubesi'ne giden bir grup kadın da cezaevlerinde tutuklu bulunan kadınlara tebrik kartı ve mektup gönderdi.

Kadınlar adına açıklama yapan Çukurca Belediye Meclis Üyesi Nafer Parlak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, kadın direnişini sahiplenmek, her türlü şiddet ve tacizi kınamak için özgürlük mücadelesini yürüten tüm kadınları direnişe davet ettiklerini bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber