Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 10:58 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Asya, mesajında, toplumların medeniyet düzeyinin en önemli belirleyicisinin kadın haklarına...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Asya, mesajında, toplumların medeniyet düzeyinin en önemli belirleyicisinin kadın haklarına verilen değer olduğunu bildirdi.

Kadının ihmal edildiği, ikinci plana atıldığı, yok sayıldığı bir toplumun varlığını sağlıklı sürdürebilmesinin mümkün olmadığını aktaran Asya, mesajında, "Kadınlarımızın toplumun her alanda kendini gösterebilmelerinin yanı sıra, faaliyetlere ve yönetime ortak olmaları da gerekmektedir. Aile kurumunun temel taşı olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarını sağlayacak şartları hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğudur" ifadelerine yer verdi.

Asya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma, daha huzurlu yaşam özlemleri, istekleri dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlandığını belirtti.

Asya, "Değerli varlıklarımız olan kadınlarımız bir gün değil her gün hatırlanmalı. 8 Mart, 365 gün üreten kadınlarımızın günüdür. Toplumsal yaşamda kadınların sorunlarının sona erdirilmesi için hepimiz gayret göstermeliyiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber