Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü"

BEÜ Rektörü Doğru, mesaj yayımladı

'8 Mart Dünya Kadınlar Günü'

BİTLİS (AA) - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Doğru, 8 Mart'ın tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlandığını belirtti.

Kadınların toplum içerisinde güçlerini ortaya koymalarının sadece kendilerine değil, hem ailelerine hem de yaşadıkları topluma değer sağlayacağını ve o milleti daha iyi bir yaşam düzeyine ulaştıracağını kaydeden Doğru mesajında, "Yaşamımızın doğumdan ölüme kadar her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber