Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Aksaray Belediye Başkanı Yazgı:

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş fedakarlıklarla tarihimize adını yazdırmış kadınlarımızın haklarını ödeyemeyiz" dedi.

Yazgı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, medeniyetlerin gelişmesinde ve ilerlemesinde kadınların emeğinin büyük olduğunu ifade etti. Türk kadınının daima özveri ve sevginin kaynağını oluşturduğunu vurgulayan Yazgı, mesajında şunları kaydetti:

"Bu anlamda dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş fedakarlıklarla tarihimize adını yazdırmış kadınlarımızın haklarını ödeyemeyiz. Kadınlarımızın sosyal yaşantımızda öne çıkan yerleri kapsamında üstlendikleri sorumluluk bakımından, kadın erkek eşitliğinin oluştuğunu ve kadının toplumdaki yerinin sağlamlaşmakta olduğunu görmekteyiz. Ülkemizin aydınlık gelecek nesilleri yetiştiren, her alanda ülkemizi daha iyi yerlere taşımak için emek veren kadınlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile hayatımızın her alanını güzelleştiren ve dünyamızın daha yaşanacak bir hal almasını sağlayan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.''

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber