Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KIRIKKALE (AA) - AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Akçay, mesajında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün barışa, dostluğa, kardeşliğe,...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KIRIKKALE (AA) - AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akçay, mesajında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün barışa, dostluğa, kardeşliğe, dayanışmaya vesile olması temennisinde bulundu.

Türkiye'nin 81 ilinde tarlalarda, atölyelerde, fabrikalarda, hastanelerde, okullarda, kamu ve özel sektörde, evlerinde çalışan kadınlara emeklerinden dolayı teşekkür eden Akçay, şunları kaydetti:

"Kadının ihmal edildiği, ikinci plana atıldığı, yok sayıldığı bir toplumun varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesi mümkün değildir. Kadınlarımızın toplumun her alanında kendini gösterebilmelerinin yanı sıra, faaliyetlere ve yönetime ortak olmaları da gerekmektedir. Aile kurumunun temel taşı olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarını sağlayacak şartları hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğudur. Girdiği her seçimde milletimizin teveccühü ile zafer kazanan AK Parti kadroları, iktidarı boyunca, kadın erkek fırsat eşitliği, kadın haklarının korunması, kadına karşı şiddetin önlenmesi ve kadınların istihdamıyla ilgili çok önemli yasal düzenlemeler yaptı. Aile içi şiddetin, kadınlara ve çocuklara yönelik şiddetin, cinayetlerin ülkemizin gündeminden tamamen çıkması birinci önceliğimiz oldu. Genç kızlarımızın okumasının önünde engel teşkil eden yasakçı zihniyetle mücadele etti."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber