Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Bilecik kadın Girişimciler Kurulu (KGK) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

BİLECİK (AA) - Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Bilecik kadın Girişimciler Kurulu (KGK) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.

KGK Başkanı Hülya Esel, TSO Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, kadın girişimciler kurullarının içinde girişimcilik ruhu olan, kendini geliştirmeye açık girişimci olmak isteyen kadınları iş hayatına çekmek olduğunu söyledi.

İş hayatına atılışını ve yaşadığı sıkıntıları anlatan Esel, "Kadınlar isterse yapamayacağı hiçbir şey yoktur.  Bilecik'te kadınlarımızın yüzde 74'ü iş hayatında değil. Türkiye'de kadınları iş hayatına ve ülke ekonomisine kazandırmak için merkezdeki ve kırsaldaki kadına ne yapabiliriz diye ortak toplantılar düzenledik. Benim tahsilim yok, ne yapabilirim diye düşünmeyin, hepinizin yapacağı işler vardır" dedi.

Konuşmacı olarak katılan endüstri ve öğüt psikolojisi uzmanı Nuran Özsöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle seminer verdi.

Etkinlik, Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun konseri ve Bilecik bezi sergi açılışıyla sona erdi. Programa Vali Ahmet Hamdi Nayir'in eşi Münevver Nayir, daire müdürleri, öğretim üyeleri ve üniversite öğrencileri ile bayanlar katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber