Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Aksoy, mesajında, kadınların toplumsal ve siyasal yaşama daha etkin şekilde...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aksoy, mesajında, kadınların toplumsal ve siyasal yaşama daha etkin şekilde katılmasının, çağdaşlığın en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti.

Milletlerin ve devletlerin kadına verdikleri değer ölçüsünde, statü kazandığını vurgulayan Aksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Toplumların ileri taşınması, gelişmesi ve muasır medeniyet seviyesine ulaşabilmeleri için kadının topluma dahil şekilde yaşayabilmesi ve gerekli eğitimi alabilmesi ile mümkündür. Kadın dinimizce de oldukça büyük öneme sahiptir ki, 'Cennet anaların ayakları altındadır' hadisi de bunu işaret etmektedir. Günümüz dünyasında kadına verilen değer, medeniyet ölçeğinin bir aynasını oluşturmaktadır. Bizlerde Safranbolu Belediyesi olarak kadınlarımız için çeşitli çalışmalar yapmaktayız ve kadınlarımızla istişare içerisinde olarak bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki kadını baş tacı yapan milletler asla yollarından şaşmazlar. Bu vesile ile Safranbolu’muzdaki ve tüm dünyadaki, haklarını kesinlikle ödeyemeyeceğimiz, fedakar, cefakar kadınlarımızın bu müstesna günlerini en kalbi duygularımla kutluyorum.” 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber