Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİİRT (AA) - Tüm Eğitim Sen Genel Başkanı Selman Aksu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, kentte görev yapan kadın öğretmenlere ve diğer kamu kurumlarında çalışan kadınlara çiçek...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİİRT (AA) - Tüm Eğitim Sen Genel Başkanı Selman Aksu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, kentte görev yapan kadın öğretmenlere ve diğer kamu kurumlarında çalışan kadınlara çiçek dağıttı.

Aksu, beraberindeki sendika yönetimiyle kentteki okul ve kurumları ziyaret ederek, buralarda çalışan kadınların günlerini kutlayarak, onlara çiçek verdi. Aksu, kadınlar gününe ilişkin düzenleyecekleri panele herkesi davet ettiklerini söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kadın sorunlarına odaklama açısından bir fırsat olduğunu fakat kadın ve sorunlarını "bir güne hapseden anlayışı" da sağlıklı bulmadıklarını ifade eden Aksu, şunları kaydetti:

"Kadınlar anamız, bacımız ve hayat arkadaşımızdır. En kıymetli varlığımız kadınlardır. Bu etkinliği biz sendikamız açısından bir milat olarak kabul ediyoruz. Her yıl 8 Mart Kadınlar Günü'nde bu tür etkinlikler yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber