Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 10:43 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu:

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kadınların her gün hak ettiği saygıyı ve değeri görmesi gerektiğini bildirdi.

Kesimoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadının olmadığı bir dünya düşünülemeyeceğini belirtti.

Her başarılı işin arkasında bir kadının olduğunu ifade eden Kesimoğlu, mesajında şunlara yer verdi:

"Anasız, eşsiz, ablasız, kız kardeşsiz, anneannesiz, babaannesiz, teyzesiz, yengesiz, halasız, kız arkadaşsız olduğumuzu düşündüm. Her erkeği çekip çeviren, toparlayan, hayata bağlayan; ona destek olan bir kadın vardır mutlaka. Şefkati, aşkı, dostluğu, anaçlığıyla... Sizleri anlamak, dinlemek, sizlere güzel sözler söyleyip methiyeler düzmek için Dünya Kadınlar Günü'nü beklemenin büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum. Hayatın hiçbir anında unutulmamalı kadın. Kadınlar her gün hak ettiği saygıyı ve değeri görmeli. Pamuklara sarmalayıp baştacı etmemiz gereken tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber