Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 11:28 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Bir otelin konferans salonunda yapılan programın açılışında konuşan Sarıkaya...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Bir otelin konferans salonunda yapılan programın açılışında konuşan Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, kadınların dünyanın en kıymetli varlıklar olduğunu ifade ederek, insan hayatında da kadınların önemli bir role sahip olduğunu vurguladı.

Açıkel, şöyle konuştu:

"Gönül ister ki, Rabbimizin bize verdiği bu kutsal emanetleri bir gün değil, her gün baş tacı yapalım, her gün hatırlayalım. Bundan dolayı biz de elimizden geleni yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Sebze pazarı olarak kullandığımız yerde bir Hanımlar Lokali yapıyoruz. Burası, sadece bayanlarımızın girebilecekleri, çeşitli spor faaliyetleri yapabilecekleri, birbirleriyle oturup kaynaşabilecekleri, çay içebilecekleri ve sohbet edebilecekleri yer olacaktır. İnşallah, önümüzdeki yıl bu da sizlerin hizmetinde olacaktır."

Program, çeşitli slayt gösterilerinin izletilmesi, hediye çekilişinin yapılmasının ardından müzik eğlencesiyle son buldu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber