Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 13:13 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

 DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akar, mesajında, kadının yeryüzündeki varlığının değeri ve etkisinin hayatın her alanına sızdığını ve sızdığı her çatlaktan yeni yaşamları doğurduğunu belirtti.

Kadının, tüm evreni kucaklamaya yetecek sevgi ve merhametinin, dünyayı daha yaşanabilir kıldığını ifade eden Akar, şunları kaydetti:

"Eşitliği yaşam felsefesi edinmiş insanlar olarak kadınlar, bizim topraklarımızda hem toplumun hem ailenin temelidir. Eğer kadın mutluysa toplum da mutludur. Kadınlarını dışlayan, ikinci sınıf muamele yapan ülkeler asla ilerleyemezler. Tüm bunlarla beraber, kadına yönelik şiddetin artık bir son bulması için tüm toplum kesimleri olarak daha duyarlı olmalıyız. Bizim medeniyet değerlerimize göre kadın kutsal bir varlıktır. Peygamber Efendimiz, 'Cennet anaların ayağının altındadır' buyurmuştur. Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin görevidir.  AK Parti olarak, kadınlarımıza yönelik hizmetlerimizi bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da artırarak sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle ülkemizin ve dünya üzerindeki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber