Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 13:18 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

IĞDIR (AA) - Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, 8 Mart'ın tüm dünyada kadınlar için eşitlik, kalkınma ve huzurlu yaşamın dile getirildiği bir gün olduğunu bildirdi.Babal, 8 Mart Dünya...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

IĞDIR (AA) - Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, 8 Mart'ın tüm dünyada kadınlar için eşitlik, kalkınma ve huzurlu yaşamın dile getirildiği bir gün olduğunu bildirdi.

Babal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, kadınların toplumun temelini oluşturduğunu belirtti.

Kadınların, toplumun vicdanı olduğunu kaydeden Babal, "8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Sevginin hiç azalmaması dileklerimle başta kendi annem olmak üzere dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürükten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber