Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 13:18 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Siirt AK Parti Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Osman Ören, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİİRT (AA) - Siirt AK Parti Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Osman Ören, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ören, mesajında, kadın istismarı ve kadına yönelik şiddete dün olduğu gibi bugün de karşı olduklarını ve gelecekte de karşısın da olacaklarını belirtti.

Toplumu ayakta tutanın aile, aileyi de ayakta tutan kadın olduğunu ifade eden Ören, şunları kaydetti:

"Dolayısıyla kadın, bireylerin aileden alacakları eğitimle geleneksel aile yapımızın korunması, birliğimizin teminatı olan akrabalık, arkadaşlık ve komşuluk bağlarımızın kuvvetlenmesi, mutluluk ve refahımızın artması için sosyal yapı içerisinde kilit bir rol üstlenmektedir. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, acıyla yoğrulan, sabırla bilenen, bizi biz yapan ve hakkı ödenemeyecek değerli kadınlarımızın maruz kaldıkları şiddet olaylarının artık son bulması dileklerimle, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yürekten kutluyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber