Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 07 Mart 2015 - 13:23 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AĞRI (AA) - Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçe merkezinde kadınlara karanfil dağıttı.Çalışan ve sokakta olan kadınlara karanfil dağıtan...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AĞRI (AA) - Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçe merkezinde kadınlara karanfil dağıttı.

Çalışan ve sokakta olan kadınlara karanfil dağıtan Ergül, bu günün tarih boyunca hak ve özgürlükleri başta olmak üzere emeği için verdiği mücadeleleri ciltler dolusu kitaplara sığmayan emekçi kadınların günü olduğunu söyledi.

Ergül, "Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın her biri bir çiçektir. Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber