Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Erol:

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Menteşe Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinliğe AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci’nin eşi Ebru Küreci ve İl Kadın Kolları yönetimi ile kadınlar katıldı.

Erol, düzenlenen programa bugüne kadar evlerinin dışında hiç kahvaltı yapmamış ihtiyaç sahibi kadınların davet edildiğini söyledi. Dünyanın pek çok ülkesinde kadınların toplumsal sorunlarının, çeşitli etkinliklerle dile getirildiğini belirten Erol, "Kadının ihmal edildiği bir toplumun varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürmesinin mümkün olmadığına inanıyorum. Kadınlar toplumu ileri götüren sosyal dinamiğin temel kaynağıdır. Kadın, annelik rolüyle bu dinamizme, yani yeni nesillere şekil verendir. Bu nedenle kadına yapılan yatırım, aslında geleceğe yapılan yatırımdır" dedi.

Geçmişi iyi okuyarak, ders almak gerektiğini vurgulayan Erol, şöyle konuştu:

"Geçmişi iyi okuyarak, ders alarak ama bu geçmişe takılıp kalmadan ileriye bakacağımız daha iyi ve güzelliklerle anılacak bir dönem inşa etme kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum. Burada bu kararlılığa verdiğiniz destek için ve katılımınız için hepinize teşekkür ederim. Kadınlarımızın sorunlarından çok, başarılarını ve sevinçlerini konuşacağımız nice 8 Mart’larda buluşmak istiyoruz."

Etkinlikte, programa katılan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli hediyeler verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber