Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Rize Valisi Yazıcı, kutlama mesajı yayımladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

RİZE (AA) - Rize Valisi Ersin Yazıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yazıcı, mesajında, insanın dünyaya gelişi ve ilk eğitiminden itibaren kazanımlarında kadının emeğinin göz ardı edilemeyecek bir gerçek olduğunu belirtti. 

Kadınların kalkınmasının toplumların kalkınması olduğunu ifade eden Yazıcı, şunları kaydetti:

"Bir ülkenin kalkınmışlık düzeyi o ülkenin kadın hakları konusunda kaydettiği ilerlemeyle de ölçülmektedir. Diğer yandan Dünya Kadınlar Günü'nü kadın haklarına toplumumuzda ve dünya çapında dikkat çekilmesi ve bu konuda harekete geçme çağrısında bulunulması için değerli bir fırsat olarak görüyorum. Kadınlar sosyal yaşamın kurucularıdırlar ve onlar ilk anne, ilk öğretmen ve ilk doktordur. Kadınlar kendilerini önemsemelidir. Hep birlikte ilimizdeki kadınların yaşam kalitelerini artırıcı başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber