Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Antalya'da görev yapan kadın gazeteciler, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğünün düzenlediği organizasyonda bir araya geldi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ANTALYA (AA) - Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın gazeteciler için kahvaltı organize edildi.

Kemer ilçesindeki Yörük Park'ın işletmecisi Cemal İyicil ve eşi Şenay İyicil'in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya katılan kadın gazeteciler, parkı gezip, bol bol fotoğraf çekti. Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Esen Diler, Cemal ve Şenay İyicil'e çiçek vererek teşekkür etti.

Diler, yaptığı konuşmada, 8 Mart'ta kadın basın mensuplarıyla bir araya gelmenin bir gelenek haline geldiğini belirterek, "Bugünle ilgili yıllarca kadınlar konuşuyor ama artık bundan sonra erkekler konuşsun istiyorum. Hem katıldıkları için basın mensubu arkadaşlarımıza hem de misafirperverlikleri için Cemal Şahin İyicil ve çok değerli eşleri Şenay İyicil'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yörük Parkı sahiplerinden Cemal Şahin İyicil de kadına şiddete "Hayır" dediklerini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber