Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ORDU (AA) - Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Tekintaş, mesajında, kadına yönelik şiddetti kınarken, kadınlara hürmet...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ORDU (AA) - Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tekintaş, mesajında, kadına yönelik şiddetti kınarken, kadınlara hürmet etmek gerektiğini belirtti. 

Tekintaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü bizim için çok önemli bir anlam ifade ediyor. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde olduğu gibi kadınların maruz kaldığı şiddet halen önemli bir sorun olarak karşımızda durmaktadır. Bu durumu kabullenmek mümkün değildir. Bunun önüne sadece yasal düzenlemelerle geçilemeyeceği açıktır. Kadına yönelik şiddetin engellenmesi konusunda toplumumuzun her kesimine görev düşmekte, kadını ikinci sınıf gören geleneksel zihniyetin değişmesi gerekmektedir. İnancımız gereği kadınlarımıza saygı, hürmet ve özellikle de güven duymamız gerekmektedir. Bu düşüncelerle “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber