Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KOCAELİ (AA) - Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.İskele Meydanı'na kadına şiddete dikkat çekmek...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KOCAELİ (AA) - Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

İskele Meydanı'na kadına şiddete dikkat çekmek için pankart asan grup üyeleri adına basın açıklaması yapan ADD Karamürsel Şube Başkanı Münteha Purut, kadına şiddetin dünyada yaygın olmasına rağmen en az cezalandırılan suç olduğunu söyledi.

Kadınlara uygulanan şiddet konusunda örnekler veren Purut, "Hükümetin vakit kaybetmeden kadına tecavüz ve cinayet suçlarını işleyenlere en ağır cezayla yargılanmasını sağlayacak yasayı çıkarması için tüm basın, sivil toplum kuruluşları ve kadınlarımıza büyük görev düşmektedir" şeklinde konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber