Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Mart 2015 - 14:08 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Karaman Valisi Murat Koca:

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Murat Koca, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Koca, mesajında, Türk kadınının ve annesinin daima özverinin ve sevginin kaynağı olduğunu belirtti. Kadınların hayatın her alanında çalışmalarıyla elde ettiği başarıların her geçen gün arttığına dikkati çeken Koca, şunları kaydetti:

"Bugün gerek ülkemizde gerekse dünyanın diğer ülkelerinde ekonomik alanda, sanayide, eğitimde, ticarette, siyasette ve hayatın her alanında kadınların birçok başarıya imza attıklarını görüyoruz. Ülkemizde kadınlarımızın çeşitli olumsuzluklarla baş başa kalması bizleri derinden üzmektedir. İlimizde bu tür olumsuzlukların yaşanmaması için elimizden gelen gayreti gösterdiğimizi özellikle belirtmek istiyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün tüm dünyada ve ülkemizde kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmasını temenni ediyor, bu vesileyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber