Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çalapkulu, mesajında, kadınların toplumsal ve siyasal hayata etkin katılımının, gelişmişliğin, çağdaşlığın ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın önemli göstergelerinden biri olduğunu vurguladı.

 Türk kadınının bütün kazanımlarını sadece Cumhuriyetle birlikte değil binlerce yıllık örf, adet ve kültürel birlikteliğin vermiş olduğu kazanımlarla hak ettiği yeri her zaman aldığını belirten Çalapkulu, şunları kaydetti:

 "Ülkemizde de artık kadınlarımız hem kamu sektöründe hem de özel sektörde önemli misyonlar üstlenmiştir. Özellikle son dönemde hükümetimiz de kadınları siyasi hayatta görmek için birçok çaba göstermiştir. AK Parti Hükümeti, kadınların yönetime katılmasını istemekte ve bununla ilgili çalışmalar yapmaktadır. Kadınlarımızın sadece aile hayatında değil, iş hayatında, toplum hayatında, sosyal hayatta, siyasette, sporda daha sayamadığım pek çok alanda kritik noktalarda da etkin görevler üstlendiklerini gururla görmekteyiz. Gelecek neslin, Türk gençliğinin bizim annelerimizin elinde şekilleneceğini tekrar vurguluyor; bu duygu ve düşüncelerimle kadınlarımızın '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber