Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AMASYA (AA) - Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Rektör Orbay, mesajında, dünyada kadın erkek tüm insanların barış,...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AMASYA (AA) - Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Rektör Orbay, mesajında, dünyada kadın erkek tüm insanların barış, adalet ve eşitlikliğin gelişmesine katkı sağlaması gerektiğini belirtti.

8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü'nün, Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olduğun anımsatan Orbay, şunları kaydetti: 

''Yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynayan kadınlarımızın karşılaştıkları her tür cinsiyet ayrımcılığından ve şiddetten korumanın tek yolu, bu konuda, toplumsal duyarlılık ve bilincin artırılmasıyla olur. Bu görev de büyük oranda eğitimcilerimize düşmektedir. Bu vesileyle hayatımızın her alanını güzelleştiren ve dünyamızı daha yaşanır hale getiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.''

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber