Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

 ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Ezine İlçe Başkanlığı üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle karanfil dağıttı.Partinin kadın kolları üyelerince düzenlenen etkinlikte kamu kurum ve...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

 

ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Ezine İlçe Başkanlığı üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle karanfil dağıttı.

Partinin kadın kolları üyelerince düzenlenen etkinlikte kamu kurum ve kuruluşları ile ilçede bulunan özel sektör şirketlerinde çalışan kadınlar ziyaret edildi.

 

AK Parti Ezine İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Akyüz, ziyaret sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, kadınlar bir taraftan toplumun diğer taraftan da siyasetin bir parçası olduğunu söyledi.

Kadınlar olarak siyasi çalışmalara daha çok katkıda bulunduklarını ifade eden Akyüz, "Gerek hükümetimiz, gerekse teşkilatlarımızın bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman biz kadınların yanında yer almaya devam etmektedir. Hep birlikte yeni çatışma alanları oluşturmadan hayatı güzelleştirmek bizim elimizde. Dünyanın her yerinde mutluluğun, barışın, sevginin ve kardeşliğin tesisinde, kadının çok önemli rolü olduğu bilinmekle birlikte bunun tesisinde çok önemli görev üstlenmiş olan kadınlarımızın senede bir gün değil her gün hatırlanması gerekiyor. Bu güzel günde siyaseti bir kenara bırakıp çalışan kadınlarımızı ziyaret etmek, kendilerine karanfil dağıtmak istedik. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber