Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Diyarbakır Siirtliler Dernek Başkanı Metin Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİİRT (AA) - Diyarbakır Siirtliler Dernek Başkanı Metin Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yılmaz, mesajında hayatın ağır şartları altında, anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen kadınların, hayatın mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü hak ettiğini belirtti.

Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, çağdaş ulus olmanın vazgeçilmez unsuru kadının tüm alanlarda eşit koşullarda yer alması gerektiğini belirterek, kadınların emek, eşitlik, özgürlük ve hak mücadelelerinin sembolü bugünün anlamının büyük olduğunu vurguladı.

Yılmaz, mesajında şunları kaydetti:

"Neredeyse her gün okuduğumuz, duyduğumuz kadın cinayetlerini şiddetle kınıyor, bu konudaki üzüntümü dile getirmek istiyorum. Hayatın ağır şartları altında, anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen kadınlar, hayatın mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü hak etmektedirler. Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber