Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Beyşehir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik yapıldı.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Semra Acır, Beyşehir Belediyesi tarafından bir düğün salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, bugün dünyanın pek çok ülkesinde kadınların toplumsal sorunlarının çeşitli etkinliklerle dile getirildiğini ve bunların çözüm yolları üzerinde durulduğunu söyledi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise kadınların görevi ve fonksiyonunun çok fazla olduğunu belirterek, "Annelerimiz, anne adaylarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz hepiniz için bunu içtenlikle söylüyorum, çocuklarımızın ülkemize faydalı bir birey olarak yetişmesi için Allah yardımcımız olsun. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Özaltun, salondaki kadınlara çiçek vererek günlerini kutladı. Program, ilahi konseri ve sema gösterisinin ardından sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber