Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KARS (AA) - Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) İkinci Başkanı Ercüment Daşdelen, medyada yer alan bazı haber ve programların kadınları olumsuz etkilediğini bildirdi.Daşdelen, 8 Mart...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KARS (AA) - Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) İkinci Başkanı Ercüment Daşdelen, medyada yer alan bazı haber ve programların kadınları olumsuz etkilediğini bildirdi.

Daşdelen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kadınların maruz kaldığı şiddet ve hakaretin hiçbir dönemde bu kadar artmadığını belirtti.

Son zamanlarda aile yapısında çözülmelerin yaşandığına dikkati çeken Daşdelen, açıklamasında şunları kaydetti:

"Yazılı ve görsel medyadaki bazı program ve haberler kadınlarımızı olumsuz etkilemektedir. Geçmişte telaffuz bile edemeyeceğimiz bazı ahlaki ve cinsel suçlar artık yaygın bir şekilde ve aleni olarak işlenmeye başlamıştır. Kadınlar güven içinde yaşayamıyor ve hallerinden hiç memnun değiller. Tarihte olduğu gibi günümüzde de millet olarak saygın ve onurlu seviyelere gelmemizde cefakar Anadolu kadınının rolünün yadsınamayacak kadar büyük olduğu unutulmamalıdır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber