Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KARS (AA) - Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Özcan, mesajında, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun ayrılmaz...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KARS (AA) - Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özcan, mesajında, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun ayrılmaz parçası olan, varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, aydınlık nesillerin yetiştirilmesinde ve değerlerimizin yaşatılmasında büyük rol oynadığını belirtti.

Özcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sonsuz emek sahibi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü şahsım ve üniversitem adına içtenlikle kutlar, kadına yönelik şiddet ve ayrımcılık içeren her türlü davranışın ve son dönemlerde kadınlarımızı hedef alan üzücü olayların son bulmasını temenni ederim."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber