Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KASTAMONU (AA) – İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Uzuner, mesajında, kadının analık sıfatı başta olmak üzere...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KASTAMONU (AA) – İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Uzuner, mesajında, kadının analık sıfatı başta olmak üzere toplumda daima önemli bir konumda yer aldığını belirtti.

Kadınların, sağlıklı bir toplumun temel taşı olduğunu vurgulayan Uzuner, mesajında şunları kaydetti:

"Cumhuriyet ile beraber, kadınımızın kültür ve eğitim düzeyinin yükseltilmesi, çağdaş ve demokratik değerlerle donatılması, toplumsal gelişmemizle eş zamanlı yürütülmüştür. Günümüz dünyasında, milletler kadına verdikleri değer ölçüsünde statü kazanır duruma gelmiştir. Milli Mücadelemizde cephede savaşan erkeğine mermi taşıyan Türk kadını, Cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte, sosyal ve kültürel alanlarda, eğitimde, hukukta, siyasette ve diğer birçok alanda erkeklerle eşit haklara sahip olmuştur. Millet olarak bizler, geçmişten günümüze her daim, kadına değer ve önem veren bir millet olmuşuzdur ve bu özelliğimizin de devam edeceği inancını taşıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber